Κρατήσεις
Προσφορές
Εμφάνιση Κειμένου
ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ:
English LanguageDeutsch SpracheРусские язык

Στο Avaton γνωρίζουμε καλά ότι ο γάμος είναι μία από τις ωραιότερες και πιο σημαντικές ημέρες της ζωής μας.

Και είναι βέβαιο ότι πουθενά αλλού δεν θα βρείτε ένα μέρος τόσο ρομαντικό και ιδιαίτερο όπως η Σαντορίνη! Αν λοιπόν σκέφτεστε να ανταλλάξετε τους όρκους αιώνιας πίστης στο μαγευτικό νησί μας, το Avaton μπορεί να σας προσφέρει τον τέλειο γάμο! Μία εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών θα βρίσκεται δίπλα σας σε όλη τη διάρκεια της διοργανωτικής διαδικασίας και θα φροντίζει να εκπληρώνει τις επιθυμίες σας. Για μας η επιτυχία της διοργάνωσης είναι πολύ σημαντική υπόθεση, για αυτό και αναλαμβάνουμε λίγους, αλλά ξεχωριστούς γάμους!

Για τη γαμήλια δεξίωση μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο χώρους: είτε την ειδυλλιακή βεράντα με θέα το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα (ιδανικό σκηνικό για τις φωτογραφίες σας) είτε ένα παραδοσιακό υπόσκαφο, φωτισμένο με κεριά. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι ο γάμος σας θα είναι υπέροχος, ακόμη κι αν οι καιρικές συνθήκες αλλάξουν την τελευταία στιγμή.

Οι συνεργάτες μας έχουν δημιουργήσει δύο πολύ ελκυστικά γαμήλια πακέτα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιορίσετε τη φαντασία σας. Μοιραστείτε μαζί μας το όνειρό σας κι εμείς θα το κάνουμε πραγματικότητα!
Hide the offers
Άλλα Ξενοδοχεία μας
Wedding Packages