Κρατήσεις
Προσφορές
Εμφάνιση Κειμένου
ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ:
English LanguageDeutsch SpracheРусские язык

Το Avaton Lifestyle Spa συνδυάζει αρχαίες αυθεντικές θεραπευτικές παραδόσεις με σύγχρονες θεραπείες

και περιποιήσεις που έχουν σχεδιαστεί όχι μόνο για να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, αλλά και για να προσαρμόζονται σύμφωνα με την μοναδικότητα του κάθε επισκέπτη. Ο χώρος μπορεί να περιγραφεί σαν μια ήρεμη όαση γεμάτη από τη δύναμη της ηφαιστειακής πέτρας του νησιού. Άριστα καταρτισμένοι θεραπευτές θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τις κατάλληλες για εσάς ολιστικές θεραπείες, τις περιποιήσεις σώματος και προσώπου και τις μοναδικές πρακτικές μασάζ. Βασική μας επιδίωξη είναι η εξατομικευμένη θεραπεία και περιποίηση.

Στο Avaton Spa πιστεύουμε στη δύναμη της φύσης και σας την προσφέρουμε με τα προϊόντα ομορφιάς Apivita, που εμπνέονται από την αρχαιοελληνική φιλοσοφία για την ομορφιά και τη θεραπεία ψυχής και σώματος. Σε όλες μας τις θεραπείες χρησιμοποιούμε με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα φυτών. Σας καλωσορίζουμε με την υπόσχεση ότι θα βιώσετε μία μοναδική εμπειρία χαλάρωσης, αποτοξίνωσης και αναζωογόνησης.

Παροχές Avaton Spa: Πισίνα υδροθεραπείας • Πισίνα υδρομασάζ • Σάουνα υπερύθρων • Ατμόλουτρο • Δωμάτια περιποίησης: δωμάτια για δύο άτομα με μπανιέρα, δωμάτια ενός ατόμου με ντους • Σαλόνι ομορφιάς - Μανικιούρ, Πεντικιούρ, Αποτρίχωση με κερί, Μέικ απ, Υπηρεσίες κομμωτηρίου κατόπιν ραντεβού.
Hide the offers
Άλλα Ξενοδοχεία μας
Spa Menu